Valikko

 
 

Osoite

Hankaniementie 110
74700 Kiuruvesi, Finland
Puh: 0407 050 428

Iisalmi ja tienoot kumppani

Yrityksille ja ryhmille

Yrityksille

Tarjoamme ympäri vuoden tunnelmallisen ympäristön erilaisiin yritystilaisuuksiin; kokouksiin, koulutuksiin, virkistys- ja työhyvinvointipäiviin. Kokous- ja koulutusvierailtamme olemme saaneet erityisesti kiitoksia maittavista ruuistamme, hyvästä palvelustamme ja rauhallisesta kokousympäristöstä.

Nykyaikaisella tekniikalla ja kokousvälineistöllä varustetut tilat tarjoavat mahdollisuuden niin pienryhmätyöskentelyyn kuin isompiinkin tilaisuuksiin. Lisätietoa kokouspalveluistamme Kokouspaketit-sivulta.
 

Ryhmille

Ryhmämatkalaisille Sinisen Helmen tunnelmallinen miljöö tarjoaa loistavat puitteet monenlaisiin tarpeisiin; meille voi pysähtyä matkan varrella ruokailemaan tai viettää vaikka koko päivän. Tilan historia ulottuu vuoteen 1818, joten tilan lähes 200-vuotisen historian vaiheista riittää kiehtovia tarinoita kerrottavaksi vieraillemme.

Suuressa tuvassa ja kartanomaisessa salissa on tilaa jopa sadan hengen ryhmälle. Matkanjohtajalle ja kuljettajalle tarjoamme virkistäytymistä ja herkkuja veloituksetta. Suunnittelemme ryhmien toiveiden mukaan erilaisia kokonaisuuksia. Otathan meihin yhteyttä kun yhdistyksesi, seurasi tai harrasteryhmäsi suunnittelee matkaa tai päiväretkeä. Lisätietoa Ryhmäpaketit-sivulta.  


Ohjelmapalvelut yrityksille ja ryhmille
Suunnittelemme ja toteutamme ohjelmapalveluja yritys- ja ryhmävieraillemme yhteistyössä ammattitaitoisten kumpaneidemme kanssa. Lisätietoa tarjonnastamme Ohjelmapalvelut -sivulta