Valikko

 
 

Osoite

Hankaniementie 110
74700 Kiuruvesi, Finland
Puh: 0407 050 428

Iisalmi ja tienoot kumppani

Ohjelmat, taidesauna, lasten päivä, savusauna, lepoa, hyvinvointia, elämyksiä,

NYT UUTTA -TAIDESAUNA!

Huokaise arjen keskellä Taidelöylyissä. Hyvä ruoka, kuvanteko taiteilijan opastamana ja sen jälkeinen savusauna rauhoittavat kiireisenkin mielen.

Taidelöylyt soveltuvat erinomaisesti kokous- ja virkistyspäivien, polttarien ym. ohjelmaksi heille, jotka haluavat läsnäoloa, rentoutumista ja uusia kokemuksia luovuuden kautta.

Lisätietoja tästä:Sinisen Helmen_taidesauna

 

Irtiotto arjesta Sinisen Helmen miljöössä

Millaisesta lomasta Sinä haaveilet? Sinisen Helmen lomat tuovat vieraillemme hetken helmiä arkeen ja juhlaan – meillä lomailet omaan tahtiin ilman kiirettä minnekään. Lomapaketteja tarjoamme kausittain (joulu-, talvi-, pääsiäislomat) sekä teemoittain (hemmottelu-, hevos-, iskelmälomat). Halutessasi voit lomallasi tutustua lähiympäristön monipuolisiin vapaa-ajan aktiviteetteihin tai vaan viettää aikaasi upeassa miljöössä rentoutuen...juuri niin kuin Sinä haluat. 
 
Järjestämme erilaisia hyvinvointiin liittyviä kursseja ja koulutuksia pitkin vuotta (mm. paastokurssi, parisuhde viikonloppu, Aarrekartta -retriitti). Tervetuloa hakemaan eväitä elämän reppuusi laadukkaiden kouluttajien opastamana hyvässä seurassa! 

 
Katso esittelyvideot ja ihastu
 
Iisalmen seudun kesäisiä tunnelmia matkailijoille:
VisitLakeland Iisalmen seudun esittely video

Vauhdikkaalla videolla potkuroidaan ja herkutellaan Sinisen Helmen miljöössä:
VisitLakeland Ylä-Savon esittely video