Valikko

 
 

Osoite

Hankaniementie 110
74700 Kiuruvesi, Finland
Puh: 0407 050 428

Iisalmi ja tienoot kumppani

Juhlat

Sininen Helmi tarjoaa upeat puitteet perhejuhlien, syntymäpäivien ja häiden viettoon.

Ravintolan tilat ovat noin 80 vieraalle ja ravintolassamme on A-oikeudet. Kesäisin ravintolan pihapiiri järvimaisemineen mahdollistaa suurempienkin tilaisuuksien järjestämisen. Tunnelmaltaan ainutlaatuinen hääparin vihkiminen voidaan toimittaa vaikkapa Sinisen Helmen pihakalliolla tai rannassa. Pihakoivujen alla on pieni tanssilava häävalssia tai syntymäpäivien ohjelmanumeroita varten. Äänentoistojärjestelmämme kattaa ravintolatilat sekä piha-alueen, joten vieraat voivat nauttia ohjelmasta niin sisällä kuin ulkonakin. Juhlatilaisuuksissa on lisäksi käytössä internetyhteys, dataprojektori, cd-soitin sekä piano.

Juhlamenuistamme löytyy runsaasti vaihtoehtoja erilaisiin tilaisuuksiin. Ellei valmiista  vaihtoehdoistamme löydy sopivaa, suunnittelemme toivomustenne mukaisen menun yhdessä kanssanne. 

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt p. 040-7050428 tai sales(at)sininenhelmi.fi  

Halutessanne voitte saapua jo päivää aikaisemmin Sinisen Helmen hotelliin, jolloin voitte keskittyä tärkeään juhlaan rauhassa, virkistäytyen ja rentoutuen. Hotellivieraillemme tarjoamme lempeät löylyt rantasaunallamme, jossa myös A-oikeudet.